Aktuellt

Mars 2020

Kära Yogisar!


Snart är Påsken  här och med det speciella läge som råder i dessa Corona tider blir det skönt med några dagars ledighet.

Inga lektioner från den 9 april tom den 19 april. Därefter hoppas jag att allt har gått åt rätt håll  så att livet kan återgå till det som var normalt. Men vi får ta en dag i sänder, en vecka i taget.

Yoga är ett fantastiskt bra sätt att stilla sinnet och för en stund stänga av allt som just nu snurrar runt på alla media.
Ta ett djupt andetag , blunda och bara ge dig själv en stund av stillhet 

Till er som av olika skäl inte kan komma på lektionerna, så kommer det inom kort att finnas en liten film på ca 20-25 minuter varje vecka med det tema som är aktuellt.
Detta erbjudande gäller dig som har termins eller 5 -kort hos mig/Yoga i Norr och den skickas till dig via mejl.
Mejla mig om du vill vara med.

Obs!  Måndagen den 30 mars samt onsdagen den1/4  ställer jag in alla lektioner, inte pga corona utan pga att jag ‘måste följa min sambo på ett planerat läkarbesök. Hoppas att det är ok, jag kommer istället att förlänga terminen  tom v:20.

Sköt om er visa hänsyn och stanna hemma om du har det minsta förkylningssymtom.
 

Namaste Ylva

Senaste inlägg

Bloggarkiv