Aktuellt

Nyhetsbrev Maj
 

Vårterminen går nu mot sitt slut (sista lektionen måndag den 6/5 Sikfors onsdag den 8/5 Svensbyn) och vi avslutar med lugna positioner som är avstressande och återhämtande för kropp och själ.

Sommaryoga

Under fem måndagar med start den 13/5 blir det sommaryoga i Sikfors folkets hus 18:30- 19:45 Anmäl dig om du är intresserad, minst 5 deltagare vid varje tillfälle för att lektionen ska bli av.

 OBS! Anmälan dig via sms 0706463392 senast söndag kväll. Sommar yogan kommer även att finnas som evenemang på fb Sommar yogan passar alla- nybörjare som vana Pris 100 kr /gång


Vidareutbildning

Nästa helg (10-12 maj) åker jag på vidareutbildning till Umeå, Ali Dashti som är en av mina favoritlärare håller i den workshopen. Han är född och uppvuxen i Pune, nära Iyengaryoga institutet RIMYI men bor numera i Bern Schweiz,där han driver sin yogaskola Patajaliyoga tillsammans med sin fru Kate Beck. Det är alltid inspirerande och lärorikt på Alis workshops.
 

Höstterminen

Planerad terminstart blir v:35, slutet på augusti, med lektioner i Sikfors, Svensbyn och Älvsbyn Information om tider,dag mm kommer att finnas på hemsidan www.yogainorr.se senare i vår
 

Iyengaryogaskolan

Piteå Även på Iyengaryogaskolan blir det sommaryoga från v:20 , dagar och tider kommer under vecka 19 på vår hemsida www.iyengaryogaskolan.se Vi kommer även att erbjuda några workshops under sommaren, så håll utkik på våra sociala medier( fb iyengaryogaskolan, instagram iyengaryogaskolanpite) Min kollega Marielle på Iyengaryogaskolan är föräldraledig under höstterminen vilket innebär att jag har de flesta lektionerna där.
 

Framtiden

Eftersom jag numera har avslutat mitt jobb inom vården, kommer jag att helhjärtat ägna mig åt Yogan vilket känns som en fantastiskt möjlighet. Men utan Er alla blev det ju ingenting TACK för att ni finns och för det stöd och den energi Ni ger!

Namaste ! 
 

“yoga is for everbody
evrybody has a body
evrybody has a soul” 
                                                             Geeta Iyengar

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Desiree Stensdotter » Aktuellt:  ”Anmäler mig till yogan i Svensbyn den 3/1 ”

  • Elisabeth Lindmark » :  ”Jag anmäler mig till Älvsbykursen, lördag 12/8.”

  • Maria » Aktuellt:  ” ”

  • ulrika » Detta är ett blogginlägg:  ”Adressen vart fel ”

  • ulrika falk mörtberg » Detta är ett blogginlägg:  ”heja heja heja! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln