Aktuellt

I går möttes vi av den tråkiga nyheten att Geeta Iyengar  hade gått bort.  Hon var BKS Iyengar  äldsta dotter och en av de främsta lärarna inom Iyengar yoga.  Hon har skrivit flera böcker och främst ängnat sig åt kvinnors hälsa och hur yogan kan hjälpa till i livets alla cykler.
Under mina besök på institutet i Pune hade jag förmånen att delta i hennes womens class och Pranayama class. Hon var otroligt skarp och trots att vi var  många så såg hon allt och då menar jag allt. Det var med stor respekt och nästan lite rädsla man deltog i hennes klasser. Hennes kunskap var enorm och hennes sätt att undervisa gjorde att man lärde sig så mycket.
Vila i frid ❤

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Desiree Stensdotter » Aktuellt:  ”Anmäler mig till yogan i Svensbyn den 3/1 ”

  • Elisabeth Lindmark » :  ”Jag anmäler mig till Älvsbykursen, lördag 12/8.”

  • Maria » Aktuellt:  ” ”

  • ulrika » Detta är ett blogginlägg:  ”Adressen vart fel ”

  • ulrika falk mörtberg » Detta är ett blogginlägg:  ”heja heja heja! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln