Aktuellt

Nästa termin händer det spännade saker !
Iyengaryogaskolan i Piteå förändras. Efter Kristina Berglunds beslut att sälja Yogahuset och ta ett sabbatsår, så  kommer jag och min kollega Marielle Marklund att driva Iyengaryogaskolan vidare  egen regi i nya lokaler.
Vi flyttar in hos AnamCara yoga och wellness på kolmilavägen 17, Ljusgården. Vi får där tillgång till 2 fina yogasalar. 
Ny hemsida är på gång www.iyengaryogaskolan.se och ni kommer alldeles snart få information om schema och priser. Vi kommer även att finnas med all info på sociala medier. Där heter sidorna: fb Iyengaryogaskolan instagram iyengaryogaskolanpite
Både jag och Marielle är så glada och tacksamma att vi får fortsätta sprida Iyengaryoga i Piteå och Norrbotten.
Vad det gäller min verksamhet i Sikfors , Svensbyn och Älvsbyn så kommer jag att fortsätta som tidigare med terminsstart v:3


 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Desiree Stensdotter » Aktuellt:  ”Anmäler mig till yogan i Svensbyn den 3/1 ”

  • Elisabeth Lindmark » :  ”Jag anmäler mig till Älvsbykursen, lördag 12/8.”

  • Maria » Aktuellt:  ” ”

  • ulrika » Detta är ett blogginlägg:  ”Adressen vart fel ”

  • ulrika falk mörtberg » Detta är ett blogginlägg:  ”heja heja heja! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln