Aktuellt

Tiden bara rusar i väg och min yoga resa till Pune och Indien kommer allt närmare. Jag packar och planerar för fullt.
På bilden ser du yogasalen på RMIYI - iyengar yoga institutet i Pune 
Resan gör jag tillsammans med mina yoga kollegor Ullrika Falk-Mörtberg, Karin Schelen, Åsa Gudmundsson  och Maggie Olsson. Vill du följa min resa kan du gilla mig på fb och instagram  yogainorr heter jag på bägge ställena


Det blir lektioner i Sikfors och Svensbyn som vanligt nästa vecka. Sen blir det uppehåll med lektionerna mellan den 3 november  och den 22 november. Därefter lektioner som tidigare fram till  vecka 50.

lektionerna börjar om :
 Onsdag 23/11 Svensbyn
 Söndag 27/11 Pitholm
 Måndag 28/11 Sikfors

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Desiree Stensdotter » Aktuellt:  ”Anmäler mig till yogan i Svensbyn den 3/1 ”

  • Elisabeth Lindmark » :  ”Jag anmäler mig till Älvsbykursen, lördag 12/8.”

  • Maria » Aktuellt:  ” ”

  • ulrika » Detta är ett blogginlägg:  ”Adressen vart fel ”

  • ulrika falk mörtberg » Detta är ett blogginlägg:  ”heja heja heja! ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln